Pulpe de pui cu lamaie la cuptor

de Oana in Retete Delikat, 10 Iul 2018 | 6586 vizualizari

 

O reteta de pui mediteranean, cu lamaie, usturoi, rosii si noile condimente 100% naturale de la Delikat. 

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare de pui
  • 1 lamaie
  • 1 capatana usturoi
  • 50 g masline kalamata
  • 100 g rosii cherry
  • 2 lingurite condimente pui Delikat
  • 1 lingurita oregano Delikat
  • 1 lingurita cimbrisor Delikat
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper
  • 50 ml vin alb
  • cimbru proaspat décor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu lamaie la cuptor:

Se condimenteaza pulpele pe ambele parti cu condimentele Delikat si sare si piper dupa gust.

Pulpele se prajesc in unt si ulei masline pe ambele parti pana se rumenesc. Se adauga vinul alb si se lasa putin sa scada. Se opreste focul. Se adauga in tigaie usturoiul curatat, rosiile cherry, maslinele fara samburi si feliile de lamaie. Se pune tava la cuptor 1 ora la 180 grade.

Puteti servi alaturi de un orez basmati, salata sau cartofi.

Se presara cu crengute de cimbru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu lamaie la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor